Deixant de costat publicacions pròpies com pot ser la revista científica El Serenet o el nostre butlletí El Teuladí, l’SVO realitza publicacions en altres revistes científiques o divulgatives relacionades o no amb el Medi Ambient, i igualment presenta pòsters o treballs en congressos ornitològics.

 

Imatge 1. Exemple d’alguns escrits presentats davant Conselleria.

 

A més, dins dels objectius de l’SVO com és el de la conservació dels ocells i els seus hàbitats, des de l’organització preparem al·legacions que presentem davant l’administració quan observem actuacions que impacten al Medi Ambient.

L’SVO també intervé en processos de participació pública, per a donar veu de manera efectiva a les nostres posicions. En aqueixa línia, formem part de la Junta Rectora dels Parcs Naturals de Xera-Sot de Xera, la Pobla de Sant Miquel i Falçs del Cabriol.

Per al desenvolupament de tot aquest treball de conservació, necessitem col·laboració! Si creus interessant presentar algun escrit o realitzar alguna denúncia, t’animem que emplenes aquest formulari de la forma més complet possible, l’avaluarem i el presentarem en nom de l’associació. Tingues en compte quant que aqueix treball és complex i els nostres recursos són limitats, però intentarem ajudar el màxim possible.

FORMULARI DE DENÚNCIA

 

També elaborem notes de premsa que remetem als mitjans de comunicació, complementàriament a la via administrativa. Pots veure les notes enviades als mitjans en aquest enllaç:NOTES DE PREMSA

 

Pàgina en construcció, disculpen les molèsties.

 

A continuació enllacem algunes publicacions, recursos, al·legacions o escrits a processos de participació ciutadana en els quals hem realitzat. També s’inclou algun treball no publicat en altres mitjans als quals és necessari donar difusió per la seua importància, ja que estem completament a favor a l’accés a tota la informació ambiental disponible.


Sol·licituds, al·legacions i recursos davant l’administració:

 

Altres publicacions d’ interès:


Pàgina en construcció, disculpin les molèsties.