La “Circular d’activitats” era una publicació electrònica que es va editar trimestralment des de 2006 fins a principis del 2018 per a difondre tant activitats realitzades com per a notificar de futures. Hui dia la circular ha evolucionat a un butlletí anomenat “El Teuladí“, que també tenim disponible per a la seua descàrrega en la web.

A més de donar informació sobre l’SVO (ubicació de la seu, com fer-se soci/a, com demanar el carnet de soci/a i com apuntar-se per a rebre la circular), en la circular es publicaven les cròniques d’algunes de les activitats que s’havien dut a terme durant el trimestre anterior, amb un bon grapat de fotos dels llocs visitats, els participants i els ocells vistos.

Entre les activitats es podien trobar les de tasques de camp, eixides ornitològiques, tallers i xarrades en el local de l’SVO, entre altres.

La Circular també informava sobre convocatòries de les activitats que es pensen fer el trimestre vinent i dedicava unes pàgines a la Biblioteca, on s’indiquen les normes per al préstec de llibres i es presenta una ressenya d’algun dels llibres dels quals disposa.

circulars

Imatge 1. Circulars SVO.

Qualsevol persona podia i pot escriure hui dia una crònica de les activitats en les quals ha participat. D’aquesta manera, a més de descarregar treball a l’encarregat de la circular o El Teuladí, pot contribuir a donar el seu punt de vista i sentir-se orgullós/a de posar el seu gra d’arena a l’SVO. Inicialment les circular es publicava en castellà i en valencià, no obstant això per a alliberar de treball els últims anys es va decidir que vingueren escrites en la llengua que triara el redactor.

Finalment, es pot considerar tant la Circular com El Teuladí ens ajuden a registrar de manera escrita i gràfica les activitats de l’SVO la deixe anar dels anys.

 

 

ANAR A PÀGINA DEL TEULADÍ (2018-Actualitat)