📚 COM ACONSEGUIR L’ATLES DELS OCELLS DE VALÈNCIA

L’atles recull en les seues més de 800 pàgines, informació de totes les aus citades fins al moment en la província de València, Fitxes amb l’ecologia de l’espècie, mapes de distribució, etc. Es tracta d’un llibre escrit íntegrament en valencià.

💰 El preu de venda al públic és de 50 € per a les persones sòcies de la SVO i 65 € per a les no sòcies.

T’indiquem les diferents opcions per a l’ADQUISICIÓ:

✅ Pots passar personalment a recollir-lo a la nostra seu social (C/ Pintor Velázquez, 3. Burjassot) els DIMECRES de 18:00h a 20:00h

✅ Pots demanar que te l’enviem a casa. En eixe cas caldrà que afegixques 5 € addicionals de despeses d’enviament per missatgeria.

Primer de tot, has de realitzar el pagament mitjançant  transferència bancària al número de compte de la Societat Valenciana d’Ornitologia (Caixa Popular, IBAN ES94 3159 0011 1827 9749 1723, indicant al concepte ATLES + NOM I COGNOMS) o bé a través de PAYPAL (usuari: svornitologia@gmail.com), si bé aquesta segona opció és menys recomanable per les despeses que suposa.

Posteriorment, hauràs d’omplir el següent formulari, on podràs adjuntar el justificant de pagament.

FORMULARI (CLICK PER ACCEDIR).

Si, per alguna raó, realitzes pagament telemàtic i decideixes recollir el llibre al local, indica-ho a les observacions del formulari, per favor.

 


——————————————————-

 


VALENCIÀ

Des de fa uns quants anys, un grup de persones estretament vinculades a la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), està elaborant l’Atles dels Ocells de València. El projecte, actualment, es troba en un moment clau en tant que està pràcticament llest per a entrar en impremta però, al mateix temps, requereix d’una inversió econòmica per tal de ser imprès, inversió que a hores d’ara la SVO no pot assumir.

És per això que hem decidit encetar una campanya de mecenatge adreçada al conjunt de la societat valenciana per a animar-la a recolzar la que entenem que és una obra necessària (i, fins i tot, imprescindible) per a tota societat madura.

En el següent enllaç trobareu un DOSSIER on podreu conèixer una miqueta més les característiques de l’obra, els terminis de producció que ens hem fixat, així com les diferents fórmules de mecenatge que plantegem, adreçades tant a persones físiques com a institucions i empreses.

Al dossier trobareu l’enllaç a un formulari per recollir dades de mecenes del projecte:

FORMULARI DE MECENATGE

Som conscients de que ens trobem en una situació molt complexa per a assolir el nostre objectiu, però creguem que amb la vostra ajuda ho aconseguirem. Tant si decidiu optar pel mecenatge com si no, vos animem a que li doneu difusió a la campanya. L’Atles dels Ocells de València ho mereix!!!

Gràcies de bestreta de part de l’equip editor i de la SVO!!!

______________________________________________________

CASTELLANO

Desde hace unos cuantos años, un grupo de personas estrechamente vinculadas a la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), está elaborando el Atles dels Ocells de València. El proyecto, actualmente, se encuentra en un momento clave en cuanto que está prácticamente listo para entrar en imprenta pero, al mismo tiempo, requiere de una importante inversión económica para ser imprimido, inversión que a estas alturas la SVO no puede asumir.

Es por eso que hemos decidido comenzar una campaña de mecenazgo dirigida al conjunto de la sociedad valenciana para animarla a apoyar la que entendemos que es una obra necesaria (y, incluso, imprescindible) para toda sociedad madura.

En el siguiente enlace encontraréis un DOSSIER con el que podréis conocer un poquito más las características de la obra, los plazos de producción que nos hemos fijado, así como las diferentes fórmulas de mecenazgo que planteamos, dirigidas tanto a personas físicas como instituciones y empresas.

En el dossier encontraréis el enlace a un formulario para recoger datos de mecenas del proyecto:

FORMULARIO DE MECENAZGO

Somos conscientes de que nos encontramos en una situación muy compleja para lograr nuestro objetivo, pero creemos que con vuestra ayuda lo conseguiremos. Tanto si decidís optar por el mecenazgo como si no, os animamos a que le deis difusión a la campaña. El Atles dels Ocells de València lo merece!!!

¡¡¡Gracias de antemano de parte del equipo editor y de la SVO!!!