EIXIDA ORNITOLÒGICA A LAS HOCES DEL CABRIEL + ASSEMBLEA GENERAL DE LA SVO 2015

Com tots els anys, us convoquem a l’Assemblea General de la nostra associació que tindrà lloc el dissabte 21 de novembre de 2015. Plantegem la jornada en dues etapes: una excursió al matí i l’Assemblea General a la vesprada.

 

MATÍ: EIXIDA ORNITOLÒGICA A LAS HOCES DEL CABRIEL

PUNT DE TROBADA: entrada de Villargordo del Cabriel des de l’Autovia A-3

HORA: 9:30 del matí.

Des del punt de trobada ens desplaçarem per l’antiga carretera N-III fins a la mateixa presa de Contreras on podem aparcar. La visita ornitològica comença allí mateix. És una zona amb una vista pintoresca tant cap a l’embassament (on per aquestes dates es presenten aus aquàtiques, principalment Corbs marins grossos i cabrellots) com cap als penya-segats calcaris de l’entorn del riu Cabriel i la pròpia presa, on si hi ha sort es podrien observar aus hivernants rupícoles tan escasses com el pela-roques o el cercavores, així com altres aus d’interès (còlit negre, merla blava, etc).

A continuació realitzarem un agradable passeig d’uns tres quilòmetres anada i tres de tornada seguint el curs del riu Cabriel, un dels més bells de la Comunitat Valenciana, amb aigües netes i un sot fluvial molt ben conservat.

Acabarem en una formació geològica del màxim interès, los Cuchillos de Contreras, on habita també una ornitofauna rica en espècies tant forestals com associades als boscos de ribera i als penya-segats rocosos.

Després de l’eixida, anirem a menjar a algun lloc encara per determinar a Requena. Qui vullga pot portar-se un entrepà. Havent dinat, començarà l’Assemblea.

 

VESPRADA: ASSEMBLEA GENERAL DE LA SVO

L’Assemblea General tindrà lloc en el local de l’agrupació local d’Utiel-Requena a Requena (EDIFICIO CORAZÓN DE MARÍA. C/San Fernando cantonada C/Pérez Arcas), en primera convocatòria a les 16:00 i en segona a les 16:30. L’ORDRE DEL DIA és el següent:

ORDRE DEL DIA

1er Lectura i aprovació de l’acta anterior.

2on Aprovació dels comptes de l’Exercici 2014.

3er Aprovació del Pressupost per al present Exercici 2015.

4art Presentació de candidatures i renovació de càrrecs de la SVO.

5è Contractació d’assistència en temes administratius, fiscals i/o altres.

6è Memòria d’activitats.

7è Precs i preguntes.

VOS ESPEREM!!!

Comments are closed.