III Marató Ornitològica Col·lectiva Valenciana

El proper cap de setmana, de l’1 al 3 de maig, celebrarem la III Marató Ornitològica Col·lectiva Valenciana, una activitat que repetim després de les positives experiències de 2013 i 2014, que van aportar cites de 144 espècies de llocs tan diferents com l’Albufera de València, el Barranc del Carraixet, el riu Magre, el Racó d’Ademús o la Marjal dels Moros, entre d’altres.

La idea és molt senzilla però, alhora, pensem que interessant: posarem en comú totes les observacions ornitològiques realitzades al territori valencià. No competirem, col·laborarem en l’avaluació de la biodiversitat ornitològica valenciana durant un cap de setmana.

Cadascú participarà com vulga, es tracta d’una activitat oberta i lliure, subjecta només a unes petites normes tendents a organitzar la recopilació dels resultats i garantir el respecte a les aus i els seus hàbitats durant el seu desenvolupament.

Per al primer dels objectius, teniu a la vostra disposició en la nostra web una petita plantilla perquè ens feu arribar els resultats de les vostres observacions.

Per favor, envieu la vostra plantilla emplenada a svornitologia@gmail.com. Us animem a que, si ho veieu oportú, detalleu especialment la localització de les vostres observacions, perquè el coordinador de l’Atles de les Aus Nidificantes, Migrants i Invernantes de la província de València les puga incorporar. També us animem a que utilitzeu l’aplicació telemàtica de l’Anuari Ornitològic de la Comunitat Valenciana per a registrar les vostres observacions.

Esperem la vostra participació.

Demostrem entre tots/as la importància de l’avifauna valenciana!!!

Nueva imagen

Comments are closed.