Més cistelles per al Mussol banyut a l’Albufera!

El Projecte Mussols contínua treballant per a millorar de les condicions de cria del Mussol Banyut (Asio otus) en la província de València, concretament a la Devesa del Saler, al Parc Natural de l’Albufera.

IMG_3578

IMG_3578Sabem que el Mussol banyut cria en antics nius d’altres espècies com, per exemple, dels còrvids. La seua absència o escassesa en zones de pineda com la Devesa, fan que el Mussol banyut tinga dificultats per a trobar llocs on nidificar.

Una vegada més, l’equip del Projecte Mussols s’ha posat a la feina i tenint en compte que s’aproxima una nova temporada de cria, ha procedit a la instal·lació d’una sèrie de plataformes (cistelles niu) amb l’objecte d’augmentar de manera artificial els llocs de nidificació natural de l’espècie.

D’aquesta manera, es contribueix a potenciar la presència i la cria d’una espècie reproductora escassa a la província i la distribució de la qual és incerta.

A per una bona temporada de cria i a seguir sumant!

IMG_3564

 

Comments are closed.