Taller de caixes niu per a òbila i xot: 14 de febrer a Soneja

El proper 14 de febrer, a Soneja, juntament amb Ambiens, organitzem un taller de caixes niu per a òbila i xot. Vos deixem el cartell de l’activitat. Esperem la vostra participació!!!

 

Més cistelles per al Mussol banyut a l’Albufera!

El Projecte Mussols contínua treballant per a millorar de les condicions de cria del Mussol Banyut (Asio otus) en la província de València, concretament a la Devesa del Saler, al Parc Natural de l’Albufera.

Sabem que el Mussol banyut cria en antics nius d’altres espècies com, per exemple, dels còrvids. La seua [...]

Resum de les Jornades d’Anellament d’aus a Burjassot

Amb motiu de l’acord entre l’Oficina de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Burjassot i la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO) per a estudiar, conèixer i posar en valor el Medi ambient i les aus del municipi, el passat 20 de desembre van començar les jornades de anellament científic d’aus en el Parc de l’Eixereta.

[...]

BONES NOTÍCIES: OCUPAT UN CAIXÓ DE CRÍA!!!

El passat 9 de gener, va sonar el telèfon d’una de les persones responsables del Projecte Mussols, que va rebre la grata sorpresa de saber que una de les caixes nius que s’havien col·locat a l´Albufera l’estiu passat, havia sigut ocupada per una parella d’òbiles.

 

 

Però la notícia no acaba [...]

Una vetlada amb les òbiles

El passat dissabte 5 de juliol, es va realitzar la primera edició de l’activitat “Una vetlada amb les òbiles”, que formava part de les recompenses oferides a la plataforma de micromecenatge Verkami. Vam proposar als/les mecenes que vingueren acompanyats de xiquets i xiquetes, donat que les característiques de l’activitat convidaven a la seua [...]