RESUM D’ACTIVITATS ABRIL-DESEMBRE 2015

Vos deixem el Resum d’Activitats de la SVO des d’abril fins a desembre, període durant el qual hem hagut de deixar de publicar la Circular Trimestral d’Activitats.

 

EIXIDA ORNITOLÒGICA A LAS HOCES DEL CABRIEL + ASSEMBLEA GENERAL DE LA SVO 2015

Com tots els anys, us convoquem a l’Assemblea General de la nostra associació que tindrà lloc el dissabte 21 de novembre de 2015. Plantegem la jornada en dues etapes: una excursió al matí i l’Assemblea General a la vesprada.

 

MATÍ: EIXIDA ORNITOLÒGICA A LAS HOCES DEL CABRIEL

PUNT DE TROBADA: entrada de Villargordo del [...]

III Marató Ornitològica Col·lectiva Valenciana

El proper cap de setmana, de l’1 al 3 de maig, celebrarem la III Marató Ornitològica Col·lectiva Valenciana, una activitat que repetim després de les positives experiències de 2013 i 2014, que van aportar cites de 144 espècies de llocs tan diferents com l’Albufera de València, el Barranc del Carraixet, el riu Magre, el Racó [...]

Taller de caixes niu per a òbila i xot: 14 de febrer a Soneja

El proper 14 de febrer, a Soneja, juntament amb Ambiens, organitzem un taller de caixes niu per a òbila i xot. Vos deixem el cartell de l’activitat. Esperem la vostra participació!!!

 

Més cistelles per al Mussol banyut a l’Albufera!

El Projecte Mussols contínua treballant per a millorar de les condicions de cria del Mussol Banyut (Asio otus) en la província de València, concretament a la Devesa del Saler, al Parc Natural de l’Albufera.

Sabem que el Mussol banyut cria en antics nius d’altres espècies com, per exemple, dels còrvids. La seua [...]